Foto: Per Frank Paulsen

01:41

AaB's superligahold mødte i dag Silkeborg på Nordjyske Arena for at teste formen inden superligaen begynder igen i næste weekend.

1 af 2

AaB pudser formen af med træningskamp mod Silkeborg

AaB’s superligahold mødte i dag Silkeborg på Nordjyske Arena for at teste formen, inden superligaen begynder.

Træningskampen mod Silkeborg i dag skulle bruges til at pudse de sidste detaljer af, inden AaB i næste weekend skal møde Horsens.

- Forhåbentlig bliver der godt med tempo, og lidt fight ind i det også, for sådan er superligakampe. Det er egentlig en generalprøve på første turneringskamp, sagde AaB's cheftræner Lars Søndergaard til TV2 NORD kort før kampen.

På papiret så nyoprykkede Silkeborg ud til at være en nem opgave, og de blev da også presset i bund i det meste af første halvleg. Alligevel var det Silkeborg, der scorede det første mål, og den stilling holdt til få sekunder før pausen, hvor Niclas Helenius fik udlignet for AaB med et pragtmål.  Kampen sluttede 2-2. Silkeborgs defensive spil passede AaB s træner godt.

- Det blev en rigtig god træningskamp. Vi mødte et hold fra superligaen, som spiller på den måde som mange hold fra superligaen vil spille imod os. De ved godt, at hvis de åbner op mod os, så er vi rigtig gode, siger AaB's cheftræner Lars Søndergaard til TV2 NORD.

Lars Søndergaard brugte også kampen til at teste 3 nye spillere, og en af dem østrigeren Marco Meilinger fik vist gode takter, og han scorede også det udlignende mål.

- Det var en god fornemmelse at score for min nye klub, og at hjælpe holdet så godt jeg kan. Indtil nu ser det fint ud, og jeg håber, jeg kan blive på holdet, siger Marco Meilinger til TV2 NORD.

AaB's første kamp i superligaen bliver sønden den 17. juli, hvor de på hjemmebane skal møde Horsens.