AaB sejrer på sen scoring

AaB fik tre point med sig fra kunstgræsset i Farum, da et sent mål fra svenske Markus Holgersson sikrede nordjyderne en 2-1-sejr over FC Nordsjælland.

AaB er stadig ubesejret i denne sæson. I søndagens tidlige Superliga-kamp var det nordjyske mandskab på besøg hos FC Nordsjælland, og AaB formåede i kampens sidste kvarter at vende et truende nederlag til sejr.

AaB startede bedst og var mest på bolden i begyndelsen af første halvleg. Særligt østrigske Marco Meilinger bidrog med flere gode aktioner, men nordjyderne manglede den sidste skarphed for at få scoret.

Nordjyderne var særligt farlige ved standardsituationer, men i flere omgange lykkedes det FC Nordsjælland at afværge et nordjysk føringsmål. Det lugtede af en nulløsning ved pausen, men i overtiden af første halvleg omsatte Mathias Jensen en friløber til en nordsjællandsk 1-0-føring.

AaB fortsatte med at trykke på efter pausen, men nordjyderne måtte vente længe på udligningen. Et kvarter før tid kom den dog, da et frispark fra Marco Meilinger sejlede igennem feltet og endte med at gå i nettet.

Fem minutter senere var FC Nordsjælland tæt på at bringe sig foran på ny, men stolpen kom i vejen for indskiftede Abdul Mumin.

Kort før tid fik AaB et frispark på omtrent samme sted, som Marco Meilinger scorede til 1-1 fra, og det kastede endnu en scoring af sig. Bolden blev dirigeret på overliggeren og den store svenske forsvarsspiller Markus Holgersson var over returen og scorede til slutresultatet 2-1 til nordjyderne.

Sejren betyder, at AaB står med otte point efter sæsonens fire kampe, og det sender den nordjyske klub op på en andenplads i Superligaen før søndagens øvrige kampe spilles.