- Vi har i et stykke tid haft et godt øje til Andreas Hansen, og i forlængelse af beslutningen om at Michael Lansing skulle videre, er vi meget tilfredse med, det er lykkedes at få en aftale på plads med en så dygtig målmand som Andreas Hansen, lyder det fra Allan Gaarde. Foto: Johnni Isaken

AaB siger farvel til reservekeeper og goddag til ny mand fra HB Køge

Michael Lansing tager afsked med AaB, når hans kontrakt udløber til sommer. Klubben har fundet erstatning i HB Køge.

Det blev kun til to år i AaB for Michael Lansing i denne omgang. Han og klubben er blevet enige om, at deres veje skiles, når Lansings kontrakt udløber til somer. 

- Michael er en dygtig målmand og er en fantastisk personlighed at have i truppen, men vi har i fællesskab vurderet, at det næste skridt for Michaels karriere er at få fast spilletid, og derfor vil det være bedst for Michael at finde en klub, hvor det umiddelbart er muligt, udtaler AaB’s sportsdirektør Allan Gaarde. 

Indtil videre er Lansing noteret for to kampe for AaB. 

Ny mand i AaB’s Superligatrup fra den kommende sæson bliver til gengæld 23-årige Andreas Hansen, der allerede er noteret for 92 officielle kampe for HB Køge i 1. division. Flere end en tredjedel af kampene har resulteret i et clean sheet for den 186 centimeter høje keeper.

- Vi har i et stykke tid haft et godt øje til Andreas Hansen, og i forlængelse af beslutningen om at Michael Lansing skulle videre, er vi meget tilfredse med, det er lykkedes at få en aftale på plads med en så dygtig målmand som Andreas Hansen, lyder det fra Allan Gaarde.

- Andreas har et stort potentiale og har allerede en stor portion erfaring fra højt niveau. Han har udviklet sig meget det seneste år, og de primære kompetencer er, at han er dygtig med fødderne, eksplosiv og spændstig og spilintelligent, og vi ser frem til, at han fra den kommende sæson skal indgå i et stærkt målmandsteam sammen med Jacob Rinne, slutter Allan Gaarde.

Andreas Hansen skifter til AaB på en fri transfer, og kontrakten gælder foreløbig indtil 31. december 2021.