AaB smed føring kort før tid

Kampen mellem AaB og Vejle Boldklub fredag aften endte 1-1. Vejle udlignede otte minutter før tid.

Det blev til endnu en uafgjort kamp for AaB, da holdet fredag aften mødte Vejle Boldklub på udebane. Kampen blev udlignet kort før tid.

Begge hold gik til pause uden mål fredag aften. Der skulle en times spil til før AaB's Tom Van Weert scorede kampens første mål. Det blev til efter et frispark, hvor Lucas Andersen skyder på muren. Hollænderen er dog hurtig til at samle bolden op og sende den i nettet.

Vejle Boldklub har dog ikke opgivet kampen. De sender bolden i nettet i 82´minut. Det er indskiftede Arbnor Mucolli, der fra distancen udligner til kampens slutresultat 1-1.

Det er tredje kamp i træk at AaB spiller 1-1. Kampens ene point placerer nordjyderne på en fjerdeplads i Superligaen med 22 point.

Matchfacts:

Mål:

62. min 0-1 Tom van Weert

82. min 1-1 Arbnor Mucolli