AaB spiller uafgjort mod bundhold

AaB måtte nøjes med et enkelt point søndag aften, hvor man spillede 2-2 mod bundholdet FC Helsingør.

På trods af en 2-1 føring lykkedes det nemlig ikke aalborgenserne at holde sejren til slutfløjtet.

- Det er en træls følelse at stå med. Vi føler jo mere, at vi har tabt tre point frem for at have vundet et, siger en frustreret Kasper Jørgensen efter kampen.

Han var AaB's målscorer til 1-1, og det var også et lidt specielt et af slagsen.

- Det var dejligt lige at få et mål, og så endda mit første her på hjemmebane. Det er skønt, pointerer AaB-spilleren.

- Vi vil altid gerne vinde, og der er situationer, som vi kan gøre bedre i dag. Men de har to skud på mål i dag, som så går ind, så det er stærkt, konstaterer cheftræner for AaB, Oskar Hiljemark efter kampen.

Se hele interviewet med Oskar Hiljemark herunder:

Sådan forløb kampen

Cheftræner Oscar Hiljemark havde endnu en gang rystet posen og sat Nicklas Helenius på bænken. Istedet var Tim Prica i front.

De første 25 minutter var jævn kedelige. AaB havde to chancer, mens FC Helsingør ingen havde.

Allerede i først halvleg begyndte de først tilskuere at pifte af hjemmeholdet, der ikke fik nok ud af sin totale boldbesiddelse på gæsternes banehalvdel.

Sebastian Otoa burde havde bragt AaB foran efter 34 minutter, men misser helt tæt på mål. Og pludselig slog gæsterne kontra, da Pedro Ferreira taber bolden på egen banehalvdel. AaB's forsvar tøver, og så kan Helsingørs Mathias Christensen stille og rolig spille sig igennem og scorer til 0-1.

Pedro Ferreira gjorde dog skaden god igen lidt senere, da han fandt Kasper Jørgensen, som var lusket med fra forsvaret og pludselig var helt fri. Han fik udlignet til 1-1 inden pausen.

Lynanalyse

Træner Oscar Hiljemark må have snakket med store bogstaver i pausen, for AaB kom stærkt ud til anden halvleg og pressede Helsingør i bund. Younes Bakiz fandt med en smart aflevering Tim Prica, der glidende får vippet bolden over Helsingørs målmand til 2-1. Dermed fik svenskeren scoret sit første mål i NordicBet Ligaen.

AaB får ikke skabt noget, efter de bragte sig foran med 2-1, ej heller gør gæsterne, indtil man pludselig får chancen på et frispark lige uden for feltet. Her viser indskiftede Jakob Johansen fantastisk sparketeknik ved at placere bolden udenom muren og ind bag AaB-målmand Josip Posavec, som måske burde have taget dem. Men i hvert i fald fik gæsterne udlignet til 2-2, hvilket blev kampens endelige resultat på trods af et skud på stolpen fra Niklas Helenius til sidst.