AaB taber igen, igen

De bolsjestribede er kommet særdeles skidt fra start i denne sæsons Superliga. Nordjyderne har nu tabt tre af de første fire kampe, og det er kun blevet til et enkelt point.

AaB skulle mandag aften forsøge at hente sæsonens første sejr, da de var på besøg hos topholdet Silkeborg IF.

Ovenpå en fin indsats mod AC Horsens i sidste kamp, hvor målene dog manglede efter store chancer, kunne AaB’erne også gå til kampen med en vis optimisme.

Det blev dog til endnu en skuffelse for den nordjyske klub, som måtte se hjemmeholdet og den tidligere AaB-mestertræner Kent Nielsen løbe med sejren på 3-1.

Angreb i begge ender

Første halvleg bød på masser af angrebsivrig fodbold, hvor der var travlt i begge ender af banen.

Den tidligere AaB’er Nicklas Helenius var da også tæt på at sende den midtjyske klub foran med et godt hovedstød, men Josip Posavec fik afværget flot, ligesom han også gjorde det med andre forsøg fra Silkeborg.

Nicolai Larsen, som også er tidligere AaB-spiller, havde godt styr på spillerne fra Nordjylland, hvor han med flere gode redninger gjorde sit til, at Silkeborg holdt nullet i første halvleg.

Efter 43 minutters spil gik den dog ikke længere for AaB. Et fladt, godt indlæg fra Silkeborgs venstre side resulterede i, Mathias Ross sender den i eget mål og dermed Silkeborg foran med 1-0.

Silkeborg pressede på

Fra anden halvlegs start stod der Silkeborg på det meste, og allerede få minutter inde i første halvleg begyndte Posavec at komme på arbejde i AaB-målet.

Presset fortsatte, og efter 59 minutter øger Silkeborg føringen til 2-0 efter et flot chip af Nicolai Vallys henover Posavec.

I 85. minut var det så indskiftede Kasper Kusk, der fik scoret for AaB med en sjældenhed - nemlig et hovedstød - og reducerede for AaB til 2-1.

De fire minutters tillægstid hjalp ikke AaB meget, og i stedet kunne Tonni Adamsen på en friløber score til 3-1, som også blev slutresultatet. Det er AaB’s 11. kamp i træk i Superligaen uden sejr.