AaB taber inde og vinder ude

Der er Superliga-start om en måned, og AaB har i weekenden tabt i hallen og få en sejr med hjem fra Randers.

Det går bedre med at komme i Superliga-form på udebane end på indendørsbanen. Det må AaB konstatere, efter den blev til en hurtig exit fra et indendørsstævne i Brøndby Hallen fredag, hvor reserveholdet havde snøret inde-skoene uden knopper.

I seks-mod-seks kampene var AaB langt fra at kunne markere sig. Allerede i første minut af den første kamp mod Frem kom AaB bagud og tabte 1-3.

AaBs mål blev scoret af Wessam Abou Ali.

I anden kamp mødte AaB de hviiiiie fra Aarhus. AGF'erne var hurtige på aftrækkeren og kom foran 3-0, inden Wessam Abou Ali fik reduceret. AGF trak fra igen, og Wessam Abou Ali svarede igen med et mål helt oppe i målhjørnet, men resultatet stod ikke til at ændre.

AGF vandt 4-2, og dermed var AaB ude af turneringen.

Bedre på græs

Der var mere styr på holdet i det østjyske, hvor AaB var på besøg i Randers til årets første testkamp på kunstgræs.

I kampen sad Randers på det meste i starten, inden Frederik Børsting scorede kampens enlige mål i det 25. minut, efter han fik fat i en nedfaldsbold efter hjørnespark. Det skriver aabsport.dk.

AaB spiller næste weekend testkamp hjemme mod IFK Gøteborg.