AaB taber snævert opgør i Europa League-playoff

AGF tog sig en snæver sejr og har nu et godt udgangspunkt før returkampen mod AaB i Europa League-playoff.

AaB og AGF tog søndag hul på Superligaens Europa League-playoff, da de to hold mødtes i Aalborg.

Kampen var den første af to opgør, og her startede AaB kampen farligst. AGF var dog fint med i opgøret, og efter 37 minutter var det tæt på mål, men bolden ramte stolpen.

Seks minutter senere var Jakob Ankersen skarp, da han blev spillet fri af Mustafa Amini og sendte bolden i kassen.

AGF var også bedst efter pausen og havde flere gode chancer. AaB kom langsomt bedre med, men det blev kun til et par halve chancer til Lucas Andersen og Tom van Weert.

I kampens sidste minutter var indskiftede Adama Guira tæt på at gøre det til 2-0, men målmand Jacob Rinne tog sig af den hårde afslutning.

Der blev ikke scoret flere mål i opgøret, og AGF snuppede dermed en 1-0-sejr før returkampen i Aarhus om en uge.