Marco Meilinger er fortid i AaB. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

AaB tager afsked med Meilinger

AaB og Marco Meilinger har med øjeblikkelig virkning stoppet samarbejdet, der ellers først havde udløb 30. juni 2019.

Bare halvandet år i AaB-trøjen blev det til. Marco Meilinger er fortid i Aalborg og tager hjem til Østrig halvandet år før tid. 

26-årige Marco Meilinger fik sin fodboldopdragelse i FC Red Bull Salzburg, men skiftede i sommeren 2016 til AaB efter to sæsoner hos en anden østrigsk topklub FK Austria Wien. Nu fortsættes karrieren igen i hjemlandet hos SCR Altach.

- Marco fik en forrygende begyndelse i AaB og havde også en generelt set godkendt første sæson, hvorimod han i indeværende sæson har haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid, siger sportsdirektør i AaB Allan Gaarde. 

- Når han samtidig befinder sig i sin bedste fodboldalder, så har situationen ikke været holdbar for hverken Marco eller AaB, og derfor har vi i enighed ophævet kontrakten, konstaterer Allan Gaarde.

Marco Meilinger tager med blandede følelser afsked med AaB:

- Det var nemt at falde til både i klubben og i byen, og jeg havde også en god første sæson med flere højdepunkter, men desværre kiksede vi på sidste spilledag i grundspillet vores målsætning om en plads blandt de seks bedste klubber, siger Marco Meilinger.

Marco Meilinger opnåede 32 officielle kampe og tre scoringer for AaB.