LIGE NU:

AaB-træner før pokalkamp: Har ambition om at gå hele vejen

AaB står igen over for Silkeborg I.F., når der torsdag aften spilles ottendedelsfinale i DBU Pokalen på Aalborg Stadion.

De to klubber mødtes på samme bane for bare tre dage siden, hvor AaB via Jakub Sylvestrs hattrick sikrede en 3-0 sejr i Alka Superligaen.

Nu gælder det så en ny turnering for AaB. 

- Vi var selvfølgelig meget tilfredse med præstationen og resultatet i søndags, og det er spændende både som spiller og som træner at stå over for samme modstander med så få dages interval, siger AaB’s cheftræner Morten Wieghorst på klubbens hjemmeside og uddyber:

- Silkeborg gjorde i visse situationer i første halvleg af kampen i søndags ondt på os, men det har vi fået samlet op på – velvidende at de kan vælge en helt anden taktisk tilgang i morgen aften. 

- Vi kan ikke forvente samme kampforløb med relativt tidlige scoringer i vores favør, men vi er velforberedte og klar til at præstere optimalt, så vi kan vinde og gå videre i en turnering, vi prioriterer højt, understreger Morten Wieghorst.

- Seks-syv spillere i vores trup var med til at vinde pokalfinalen i 2014, og jeg er sikker på, at de har fortalt de unge, hvor stor en ting det er, og naturligvis er det vores ambition at gå hele vejen i turneringen, fastslår Morten Wieghorst, der efter dagens træningspas har udtaget følgende 19 navne:

1 Nicolai Larsen, 2 Patrick Kristensen, 3 Jakob Ahlmann, 4 Jakob Blåbjerg, 5 Markus Holgersson, 8 Rasmus Würtz, 10 Edison Flores, 11 Jakub Sylvestr, 14 Casper Sloth, 16 Magnus Christensen, 18 Rasmus Thellufsen, 20 Marco Meilinger, 22 Ivan Lucic, 24 Morten Rokkedal, 25 Frederik Børsting, 26 Robert Kakeeto, 27 Oliver Abildgaard, 29 Sebastian Grønning og 32 Kasper Pedersen.

Forsvarsspilleren Kasper Pedersen, der har døjet med en skade, er altså klarmeldt og med i truppen, når AaB torsdag aften spiller ottendedelsfinale i DBU Pokalen på Aalborg Stadion mod Silkeborg I.F.

Skadeslisten omfatter Kasper Risgård og Bardhec Bytyqi, mens Joakim Mæhle og Jannik Pohl sidder over med småskavanker.

Til torsdag aftens duel er adgangsprisen kun 50 kr. for voksne og 25 kr. for børn. Har man sæsonkort, er der gratis entré med adgang til egen sædvanlige plads. 

I forbindelse med Superligakampen i søndags på Aalborg Stadion afgik en 72-årig mand ved døden, da et hjertestop ramte den 72-årige, hvis liv ikke stod til at redde. 

I respekt for den tragiske hændelse vil der umiddelbart inden pokalkampen torsdag aften blive holdt et øjebliks stilhed.