LIGE NU:

AaB-træner: Vores trup er på plads

Lars Søndergaard er efter købet af Edison Flores meget tilfreds med sin trup. Han forventer ikke, at der kommer flere nye spillere til.

Torsdag offentliggjorde AaB købet af den peruvianske landsholdsspiller Edison Flores, og noget kunne godt tyde på, at klubbens fans ikke skal gøre sig alt for store forhåbninger om at se flere nye spillere trække AaB-trøjen over hovedet.

For cheftræner, Lars Søndergaard, er meget tilfreds med den trup, han nu har til rådighed efter købet af Flores.

quote Man kan altid diskutere en trup, og om man skal have andre spillere og andre typer, men jeg føler, at vores nu er på plads

Lars Søndergaard, cheftræner i AaB

- Vi har dækket os godt ind på alle positioner nu, og med Flores har vi fået noget af den x-faktor, vi har eftersøgt. Man kan altid diskutere en trup, og om man skal have andre spillere og andre typer, men jeg føler, at vores nu er på plads, fortæller han, da TV2 Nord fanger ham over telefonen.

Edison Flores er den fjerde spiller, som AaB har købt i dette transfervindue. Derudover er seks spillere hentet op fra ungdomsafdelingen. Alle forventes de at bidrage til konkurrencen på holdet og kampen om startpladserne.

- Vi har en god blanding af rutine, og ungdommen som vil bevise sig selv. Vi har en spændende trup, hvor vi ikke rigtigt ved, hvor vi står endnu, men hvor alle vil arbejde stenhårdt for hinanden. Det er vigtigt for mig, at vi er en enhed, hvor alle vil kæmpe for hinanden. Det synes jeg egentlig allerede, vi er lykkedes godt med at skabe, siger Lars Søndergaard.

Edison Flores er nyeste mand i AaB truppen.
Edison Flores er nyeste mand i AaB truppen.
Foto: Henning Bagger, Scanpix

Men AaB har også sagt farvel til nogle spillere, hvor Nicklas Helenius var seneste mand til at forlade klubben. Sidste sæsons topscorer, Lukas Spalvis, har også sagt farvel, og det er et par store angrebsnavne, som AaB har skullet erstatte.

Lars Søndergaard mener dog, at klubben stadig er godt dækket ind oppe foran.

- Edison Flores kan jo dække de fire forreste pladser. Derudover har også unge spillere som Jannik Pohl og Sebastian Grønning gjort det rigtig fint oppe foran, men man kan selvfølgelig ikke forvente, at en spiller som Sebastian skal gå ind og være starter, siger han.

AaB tager mandag den 15. august mod Esbjerg på hjemmebane, og det bliver med al sandsynlighed uden yderligere nye spillere i truppen. I hvert fald var Lars Søndergaard klar i mælet på spørgsmålet om, hvorvidt han forventer, at AaB henter flere spillere inden transfervinduet slutter.

- Nej, det gør jeg ikke.

 

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

25_seconds

play Afholder danmarksmesterskab i coronatid: - Det er fuldstændigt sikkert

Coronatest

Nordjysk corona-overblik: Så mange nye smittede er der i din kommune

25_seconds

play Forskningsprojekt afvist: De sidste mink i Danmark skal aflives

Line landmand

Konservative reagerer på byrådsmedlems farvel: - Vi har ikke en finger at sætte på Lines indsats

25_seconds

play Afholder danmarksmesterskab i coronatid: - Det er fuldstændigt sikkert

Til forsiden

Til forsiden