AaB's sportschef stopper: Se hele interviewet med direktør her

AaB og Inge André Olsen stopper i gensidig forståelse samarbejdet, skriver klubben.

Der er gang i svingdøren på Hornevej. For seks dage siden blev den daværende cheftræner Lars Friis fyret. Kort derefter blev det meldt ud, at den gamle kending Erik Hamrén overtager cheftrænersædet.

Onsdag var det så Inge André Olsens tur til at rydde sit kontor. AaB har nemlig på deres egen hjemmeside offentliggjort, at sportschefen stopper i klubben.

- Som med alt andet i AaB-regi evaluerer vi løbende, og her er vi sammen med Inge blevet enige om, at det er rettidigt for begge parter at lade vores veje skilles nu, siger AaB’s administrerende direktør Thomas Bælum, inden han takker Inge André Olsen for sit arbejde.

Fredede sportschefen

Det er ellers kun seks dage siden, at Thomas Bælum over for TV2 Nord fredede den nu tidligere sportschef i forbindelse med fyringen af Lars Friis. Her lød beskeden:

- Inge har min fulde opbakning. Jeg synes, vi har et endnu stærkere hold nu, end vi havde før sommerferien, og det er Inges fortjeneste. Transfervinduet er gået, som det skulle. Inge laver et flot stykke arbejde, og det har jeg ikke en finger at sætte på, siger Thomas Bælum.

Trods det er nordmanden nu fortid i klubben.

- Der er ingen tvivl om, at vi i en turbulent tid har kæmpet med at få tingene forløst såvel på som uden for banen. Men jeg er glad for at aflevere klubben i trygge hænder, selvom der venter alle et stort arbejde i fortsættelsen, siger Inge André Olsen.

Den nuværende stilling i Superligaen 2022/2023. AaB ligger aktuelt næstsidst i Superligaen med ni point efter ti kampe. Det er kun blevet til to sejre.
Den nuværende stilling i Superligaen 2022/2023. AaB ligger aktuelt næstsidst i Superligaen med ni point efter ti kampe. Det er kun blevet til to sejre.
Foto: TV 2 Sporten

- Rent sportsligt ærgrer jeg mig mest over, at vi i min tid i AaB ved alle tre sæsonafslutninger med henholdsvis en tabt pokalfinale og to tabte Europa Playoff-finaler kiksede kvalifikationen til europæisk fodbold, hvilket har været en stor skuffelse for alle. Men jeg har nydt min tid i klubben og vil gerne takke alle i AaB for vores samarbejde, slutter hovedpersonen.

Inge André Olsen blev ansat i december 2019 og tiltrådte i jobbet 1. april 2020. Forinden havde han fungeret ni år som sportschef i norske Stabæk Fotball.

Direktør Thomas Bælum vil midlertidigt agere sportslig ansvarlig i klubben. 

Se hele interviewet med ham herunder: 


Seneste nyt

fra Nordjylland