Aalborg Håndbold få sekunder fra nederlag

Der var dramatik for alle pengene, da Aalborg Håndbold her til eftermiddag spillede uafgjort med Bjerringbro/Silkeborg.

Kampen sluttede 29-29, og det var Aalborg Håndbolds Jesper Nielsen, som nåede at score få sekunder før tid og spille kampen uafgjort.

Det gjorde han på en kampdag, hvor det slet ikke kørte for Aalborg Håndbold. Derfor skal man være yderst tilfreds med at få et point med fra den her kamp. Intet fungerede for hjemmeholdet - så heldigt med det ene point.

Første halvleg

Det startede ellers forrygende for Aalborg Håndbold; to hurtige mål inden for halvandet minut.

Men så overtog gæsterne scenen, og mens hjemmeholdet smed bolde væk og sløsede med afslutningerne, viste Bjerringbro/Silkeborg contra spil af meget høj klasse, og bragte sig foran både 11-9 og 13-11.

Mikkel Hansen kunne ikke finde de gode takter fra de seneste kampe, men var som sædvanlig sikker på straffekast. Aalborg sled sig tilbage, og ved 14-14 snuppede Simon Gade et straffekast, og så kunne islændingen Aron Palmarsson med sit tredje mål sikre Aalborg Håndbold en pauseføring på 15-14.

Alligevel kørte det slet ikke for Aalborg Håndbold de første 30 minutter, men det gør det for nyankomne Mads Hoxer Hangaard.

Han har allerede nu fået forlænget sin kontrakt til 2026. Det er kun få måneder siden, at den tidligere Mors/Thy spiller fik sin debut for Aalborg håndbold. På trods af det har han allerede nu overbevist direktør Jan Larsen om, at han er et af de størst talenter herhjemme.

Herunder kan du se TV2 Nords interview med Mads Hoxer Hangaard:

Anden halvleg

Hvis spillet ikke fungerede i første halvleg, blev det kun være i anden halvleg, hvor Bjerringbro/Silkeborg var foran det meste af tiden.

De var foran 28-26 med fem minutter tilbage, men så kom Mikkel Hansen endelig på tavlen med et “rent mål“ og et straffekast, og så var stillingen lige, inden de sidste dramatiske minutter.

Der fik Bjeringbro/Silkeborg bragt sig foran 29-28 med 15 sekunder igen, og så var det Jesper Nielsen, der fik udlignet. Og et jubelbrøl lød fra de 4.600 tilskuere.