Aalborg Håndbold løber ind i nye store problemer trods sejr

To Aalborg-profiler måtte udgå af kampen.

Aalborg Håndbold er tilbage på sejrssporet, efter de i seneste ligakamp højst overraskende tabte til Fredericia. Lørdag vandt de 29-21 over Mors-Thy. Det er dog næppe sejren, der er det største tema i truppen efter kampen. Det er i stedet de mange skader.

Omkring 5000 veloplagte tilskuere var lørdag vidne til en intens kamp i Sparekassen Danmark Arena, da Aalborg Håndbold tog imod rivalerne fra Mors-Thy.

Begge hold har haft en længere kamppause grundet landsholdshåndbold. Aalborg var uden profiler som Lukas Sandell, Jesper Nielsen, Buster Juul og Mikkel Hansen.

Og endnu en profil blev tilføjet til den lange skadeslisten i løbet af kampen. Felix Claar fik det, der lignede en albue i hovedet og spillede videre, men måtte udgå senere i første halvleg. Fløjspilleren Kristian Bjørnsen var heller ikke fit for fight, og da man næsten ikke troede, at det kunne blive værre måtte topscoreren i første halvleg Aron Palmarsson også udgå af opgøret.

- Trist, hvis vi nu også skal undvære de to, lød det fra cheftræner Stefan Madsen efter kampen

Møllgaard stepper op

Palmarsson sad efterfølgende på bænken med en kæmpe bandage og en ispose på låret. Så den gamle forsvarsgeneral Henrik Møllgaard måtte ind og spille playmaker i angrebsspillet. Trods de mange skader skulle Aalborg Håndbold alligevel vise sig at være det stærkeste mandskab.

Et hårdtkæmpende Mors-Thy-hold bed ellers fra sig i slutningen af første halvleg. Aalborg Håndbold var foran 12-7, men ved pausen førte de kun med en enkelt. Her var stillingen nemlig 13-12 til hjemmeholdet.

Se nogle af målene fra første halvleg

I anden halvleg blev forskellene på de to hold dog større og større. Mod slutningen var der ingen tvivl om, hvem der skulle gå fra banen som vindere.

Aalborg Håndbold vandt med 29-21.

Mads Hoxer var en af de tilbageværende Aalborg-spillere, der for alvor trådte i karakter i de øvrige stjerners fravær i anden halvleg. Ham talte TV2 Nords reporter Mogens Jørgensen også med efter kampen.

Trods sejren er kampen en katastrofal optakt til Champions League-opgøret mod GOG, som skal spilles i næste uge. Ottendelsfinalen spilles torsdag klokken 18:45, og der er ikke noget at sige til, hvis Stefan Madsen lige nu er en smule bekymret for det opgør.