Aalborg Håndbold besejrer TTH i tæt topkamp

Nordjyderne er nu alene i front af ligaen efter midtjyderne gav kamp til stregen.

Efter en intens og ligebyrdig fight vandt Aalborg Håndbold aftenens topopgør på udebane 25-27 mod TTH Holstebro.

Nordjyderne kom ellers skidt fra start, og det varede syv minutter, inden holdet kom på måltavlen. Heldigvis stod målmand Kristian Sæverås godt i målet og holdt holdet inde i kampen.

Da Aalborg endelig kom op i omdrejninger, gik det stærkt, og 20 minutter inde i kampen var Aalborg foran med fem mål - 7-12.

Frem mod pausen blev Aalborg Håndbold dog presset af en dobbelt udvisning, men forspringet blev forsvaret, og ved pausefløjtet var Aalborg foran med fire mål 10-14.

Efter pausen faldt spillet fra hinanden og TTH Holstebro åd sig ind på forspringet, og ved 19-19 var der udlignet midt i anden halvleg. Men langsomt fik Aalborg igen overtaget, og sejren blev på to mål 25-27.

Aalborgs topscorer blev Tobias Ellebæk med syv mål.

Søndag står der igen Champions League på programmet, når det ungarske storhold MOl-Pick Szeged kommer til Aalborg.