Aalborg Håndbold delte med mestrene

Nordjyderne var foran langt det meste af kampen men måtte nøjes med 25-25 mod KIF Kolding København.

Sejren er sød, og Aalborg Håndbolds spillere må have løbet rundt med en sukkersød smag på tungen hele kampen i aftes, da de var på besøg hos mestrene i København.

Alligevel blev sødme afløst af bitterhed, da holdet ikke formåede at cementere forspringet og lod modstanderne komme tilbage i kampen mod slutningen, hvor udvisninger blev dyre.

Aalborg startede som fyr og flamme og bragte sig foran 8-3 efter flot spil, og de røde holdt føringen hele kampen på nær to udligninger til 16-16 og 19-19, blandt andet takket være mange redninger af Palicka i målet.

Emil Berggreen trak læsset sidst i første halvleg, hvor han med tre mål sikrede en to måls føring på 14-12 inden pausen. I sin iver fik han dog et slag på hånden, så han var ukampdygtig i resten af kampen.

Hos KIF København var Igropulo tilbage i storform med syv scoringer fra højre fløj.

Helt til slut holdt Aalborg sig foran med et enkelt mål, men Lasse Andersson fik udlignet med blot 30 sekunder på haluret. Sander Sagosen havde chancen til at sikre Aalborg sejren med 10 sekunder igen, men han misbrugte, og holdene måtte deles om pointene.

Nu venter tre hjemmekampe på stribe på en uge. Næste onsdag møder Aalborg Håndbold Skive FH, lørdag gælder det St. Gallen i EHF Cuppen og onsdagen efter kommer Århus Håndbold på besøg.

KAMPFAKTA:

Målscorere for KIF Kolding København: Lasse Andersson 8, Konstantin Igropulo 7, Bo Spellerberg 5 (2), Lukas Karlsson 3, Magnus Landin 1 og Cyril Viudes 1.Målscorere for Aalborg Håndbold: Sander Sagosen 7, Emil Berggren 3, Martin Larsen 3, Morten Slundt 3, Buster Juul 3 (1), Christian Jensen 2, René Antonsen 2 og Jesper Meinby 2.Udvisninger: KIF Kolding København: 2 x 2 min. Aalborg Håndbold: 5 x 2 min.Dommere: Martin Lykke og Claus Adelgaard.