Aalborg Håndbold er pokalmestre 2019

For første gang i Aalborg Håndbolds historie kan de kalde sig danske pokalvindere.

Efter mange forsøg kan Aalborg Håndbold nu endelig kalde sig vindere da den danske pokalturnering, der for tiden hedder Santander Cup.

Aalborg Håndbold sled sig til sejren efter 60 minutters spil, hvor føringen flere gange skiftede side. Aalborg Håndbold kom bedst fra start, men de grønblusede fra Skanderborg fik kæmpet sig tilbage og kunne gå til pause med en føring på 16-14.

Den føring fik Aalborg Håndbold dog hurtigt udlignet i begyndelsen af anden halvleg. Derefter trak nordjyderne igen fra og fik slået et lille hul ned til Skanderborg.

Kampen blev spillet i et højt og dramatisk tempo, og for anden kamp i træk måtte Aalborg Håndbold indkassere et rødt kort. Det blev denne gang uddelt til Mark Strandgaard, da han tackler en Skanderborg spiller i ansigtet.

På trods af det formåede Aalborg Håndbold at holde forspringet hele vejen hjem, og de kunne bryde ud i vild jubel, da hornet lød for sidst gang ved stillingen 27-28.

Titlen kom i hus med en sejr over Skanderborg på 27-28.