Aalborg Håndbold får sikker sejr med hjem fra Tønder

Sejren var reelt kun i fare i nogle minutter, ellers sad nordjyderne soldt på det sønderjyske bundhold.

26-30 på udebane mod Tønder og otte mål af Sebastian Barthold. To kolde facts fra en kamp, der reelt ikke var spændende - bortset fra de få minutter, hvor sønderjyderne rejste sig efter pausen.

Mestrene fra Aalborg kom som forventet foran fra start og kontrollerede kampen med en seksmålsføring midt i første halvleg.

Efter pausen kom sønderjyderne hurtigt igen og fik hentet nordjydernes firemåls-føring og var kun et enkelt mål bagud, inden en stime på fire mål i rap igen understregede mestrenes klasse.

Sebastian Barthold scorede ikke mindre end otte gange for Aalborg Håndbold.

Føringen kom aldrig igen i fare, og Aalborg Håndbold ligger på femtepladsen i 888ligaen, og der venter nu fem hjemmekampe i streg. Den første mod HC Midtjylland på onsdag.