Aalborg Håndbold fik afklapsning af PSG

Aalborg Håndbold mødte sin overmand, da de tog imod den franske mesterklub PSG i Champions League.

De danske mestre fra Aalborg Håndbold spillede for fuldt stadion, da de søndag aften tog imod det franske storhold PSG i gruppespillet i Champions League.

Desværre endte kampen ikke videre heldigt for aalborgenserne, da de må gå fra banen med et nederlag på 33-26. I starten af kampen fulgtes de to hold ellers pænt ad, men ti minutter inde i kampen begyndte PSG at trække fra, og i pausen stod der 11-18 på måltavlen.

Aalborg var lidt bedre med i anden halvleg, men PSG holdt dem på lang afstand helt indtil slut.

PSG, der blandt andet har Mikkel Hansen på holdet, ligger nu på førstepladsen i Gruppe B á point med ungarske Veszprem, der er en kamp bagud.

Aalborg ligger stadig i bunden med to point efter fem kampe, hvor det er blevet til sejr over slovenske RK Celje, mens Flensburg-Handewitt, THW Kiel, hviderussiske Meshkov Brest og PSG alle har slået det danske mesterhold.

Næste kamp i Champions League for Aalborg Håndbold er mod Veszprem på udebane den 4. november.