LIGE NU:

Aalborg Håndbold fløj skifter til Bundesligaen

Det er nu officielt at Patrick Wiesmach skifter til SC DHfK Leipzig i den tyske Bundesliga i håndbold.

Aalborg Håndbold må vinke farvel til en af klubbens helt store profiler. 27-årige Patrick Wiesmach, der de seneste to sæsoner har huseret på højre fløj for Aalborg Håndbold, har skrevet kontrakt med en klub i den tyske bundesliga. 

SC DHfK Leipzig bliver næste station i karrieren for Patrick Wiesmach. Han startede sine professionelle karrierre i Aalborg, hvorefter han tog en tur til TTH Holstebro, inden han igen kom til Aalborg og spillede i den røde trøje. 

Nu er tiden blevet moden til at turen går til verdens bedste håndboldliga. 

- Jeg glæder mig til at prøve kræfter med Bundesligaen og føler mig klar til denne store udfordring. Jeg har haft en fantastisk tid her i klubben kulminerende med DM-titlen sidste sæson, fortæller Patrick Wiesmach i en pressemeddelse.

Det er en af de helt store profiler gennem de seneste to sæsoner, der siger farvel til Aalborg Håndbold. Så det er både med ærgrelse og glæde, at klubben nu må sige farvel til den skarte venstre hånd. 

- Patrick er en fantastisk spiller, og det er fuldt fortjent, han nu får mulighed for at prøve sig af på allerhøjeste niveau i Bundesligaen. Efter hans hjemkomst til Aalborg Håndbold har han løftet sit niveau yderligere, og det har mange udenlandske klubber fået øjnene op for. I sidste sæson var han desuden en vigtig brik i DM-titlen, og vi kommer til at savne ham, men ønsker samtidigt held og lykke med de nye udfordringer efter sæsonen, siger direktør i Aalborg Håndbold, Jan Larsen. 

Patrick Wiesmach har dog stadig denne sæson, der skal spille færdig. Og han håber, at der kan komme en ekstra DM-medalje med i kufferten, når turen går syd for grænsen. 

- Det er altid en stor fornøjelse at spille i Jutlander Bank Arena med den fantastiske opbakning fra de mange trofaste fans, og jeg håber selvfølgelig, at vi sammen kan slutte af med endnu en titel til Aalborg Håndbold, fortæller Patrick Wiesmach.