Foto: Aalborg Håndbold

Aalborg Håndbold: Forlænger med anfører og siger farvel til to

Aalborg Håndbold forlænger med René Antonsen men siger samtidig farvel til Jesper Meinby og Aleksander Selmar.

Aalborg Håndbolds anfører, René Antonsen, har sat sin underskrift på en ny aftale med Aalborg Håndbold. Det betyder, at han nu er på kontrakt i klubben frem til sommeren 2021.

Læs også Jacob Friis fortsætter som cheftræner i AaB

27-årige René Antonsen nærmer sig 200 kampe i Aalborg-trøjen, og direktør Jan Larsen er yderst tilfreds med kontraktforlængelsen med en af kulturbærerne.

- René er uhyre vigtig for klubben. Han går forrest som anfører og sætter et godt eksempel hver eneste dag – vi har behov for folk med en vilje som ham. Derudover er han også en vigtig sportslig brik for os, og det glæder mig derfor rigtig meget, at vi også får ham at se i Aalborg-uniformen de kommende år, siger Jan Larsen.

For en lille måned siden kunne René Antonsen løfte pokaltrofæet sammen med Aalborg Håndbold, og netop dette har været en af årsagerne til, at han nu har forlænget med yderligere et år.

- Jeg stortrives i min rolle på holdet. Jeg er her for at vinde titler, og det, ved jeg, gør sig gældende hos alle i klubben. Vi har et spændende mandskab, og jeg glæder mig til fortsat at skulle kæmpe med om titler til klubben, som jeg brænder for, og ikke mindst alle vores fantastiske fans, siger anfører René Antonsen.

I samme omgang siger Aalborg Håndbold farvel til Jesper Meinby og Aleksander Selmar, der begge stopper i Aalborg Håndbold efter indeværende sæson.