Foto: Henning Bagger, Scanpix

Aalborg Håndbold forlænger med profil

Aalborg Håndbold er blevet enige med højrebacken Martin Larsen om at forlænge samarbejdet med yderligere to sæsoner, så aftalen gælder frem til sommeren 2019.

Martin Larsen fra Aalborg Håndbold har i de seneste sæsoner etableret sig som en af de stærkeste højrebacks i den danske liga, og tirsdag er det lykkedes den nordjyske klub at forlænge samarbejdet med den 24-årige bagspiller.

- Det er vigtigt for mig som træner at have kontinuitet i truppen, og jeg er glad for, at Martin har valgt at fortsætte i Aalborg, selv om han havde andre muligheder. Martin er en af de bedste højrebacks i ligaen i både angreb og forsvar, og jeg tror, at vi sammen kan udvikle hans spil yderligere, siger Aalborg Håndbolds cheftræner Aron Kristjansson i en pressemeddelelse.

Martin Larsen har sat sin signatur på en to-årig kontraktforlængelse med Aalborg Håndbold, så han bliver i klubben til sommeren 2019. På fredag spiller han sin kamp nummer 150 for klubben, når Aalborg møder Randers HH.

- Aalborg Håndbold er min klub. Jeg har været med til at vinde både DM-guld og -sølv og spille Champions League med klubben, men ønsker ikke at stoppe med det.  Vi skal vinde flere titler og helst spille europæisk håndbold hvert år, siger Martin Larsen.

24-årige Martin Larsen er søn af Aalborg Håndbolds direktør Jan Larsen.
 

Se interview med Aron Kristjansson om forlængelsen med Martin Larsen:

00:16 Luk video