Aalborg Håndbold: Forsvarsproblemer kostede sejren

Aalborg Håndbold måtte fredag sande endnu et nederlag. Denne gang på udebane mod Skjern Håndbold efter en kamp med store problemer i defensiven.

Aalborg Håndbold led fredag aften sit første udebanenederlag og sit andet nederlag i denne sæson, da de tabte 31-28 på udebane i Skjern Bank Arena.

Det var især forsvarsspillet som voldte nordjyderne problemer, og dermed gjorde arbejdet vanskeligt for Mikael Aggefors i målet.

På bare 30 minutter blev der lukket hele 22 mål ind i det aalborgensiske mål. Næsten samme antal mål, som i en hel kamp på 60 minutter.

I angrebsspillet var holdet fortsat uden højre backen Martin Larsen, der døjer med lyskeproblemer, og derfor var Sander Sagosen angrebsmæssigt ene om at holde aalborgenserne inde i kampen med syv scoringer i første halvleg. Sander Sagosen endte også med at blive topscorer for Aalborg Håndbold med 10 scoringer.

Desværre kom Aalborg Håndbold aldrig op på siden af hjemmeholdet, og Skjern kunne med kampens to sidste mål sætte de to point ind på kontoen.

På trods af nederlaget til Skjern fastholder Aalborg Håndbold stadig førstepladsen i 888Ligaen Aalborg med 18 point.