01:20

Jan Larsen og den øvrige administration i Aalborg Håndbold lægger planer forud for Final4-stævnet i Gigantium. Foto: Mogens Jørgensen

1 af 2

Aalborg Håndbold gør klar til Final4 – med fodbold

I weekenden er Aalborg vært ved det store Santander Final4-stævne i Håndbold. Det giver travlhed på kontoret mens spillerne spiller fodbold.

Lørdag går det løs i Gigantium. KIF Kolding København, Skjern Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg og Aalborg Håndbold tørner sammen om at løfte pokaltrofæet.

Det store stævne betyder travlhed på kontoret hos Aalborg Håndbold, hvor direktør Jan Larsen styrer slagets gang.

Santander Final4 

Spilles den 4. og 5. februar i Gigantium i Aalborg

Lørdag: semifinale 1 og 2
Søndag: bronzekamp og finale

- Vi er meget stolte af, at vi igen er blevet valgt som medarrangør af Santander Final4. Vi har tårnhøje forventninger til, at det bliver en af de bedste håndbold-events i Danmark i 2017, og vi håber på at kunne få udsolgt. Rent håndboldmæssigt er det fire af de ”tunge drenge”, der deltager og opgørene er som regel tætte med masser af dramatik. Det bliver stort på alle måder, siger Jan Larsen.

Spillerne i Aalborg Håndbold er også i gang med at varme op til weekendens kampe. Og det gør de selvfølgelig med en omgang fodbold, som det fremgår af videoen fra dagens træning.

00:44 Luk video