LIGE NU:

Aalborg Håndbold sikkert videre i EHF Cup-kvalifikation

Med en sikker sejr på 29-24 har Aalborg Håndbold søndag aften sendt schweiziske Pfadi Winterthur ud af EHF Cup-kvalifikationen.

Med et forspring på bare to mål fra det første opgør for en uge siden skulle Aalborg Håndbold søndag aften forsøge at hente en vanskelig sejr på udebane i Schweiz.

En mission, der i den grad lykkedes for det nordjyske mandskab, som nu er videre i kvalifikationen til EHF Cup efter at have sendt Pfadi Winterthur ud af turneringen.

Slutresultatet lød på 29-25 i nordjysk favør. Men de første 15 minutter af returopgøret så det ikke ud til, at det skulle blive nogen let opgave for Aalborg Håndbold. Hjemmeholdet kom nemlig hurtigt foran og førte altså første halvdel af halvlegen med et par mål.

Først ved stillingen 9-9 lykkedes det endelig Aalborg Håndbold at smide det tøvende spil og tippe udviklingen til sin fordel. Takket være scoringer af blandt andet Omar Magnusson og Magnus Jensen kunne nordjyderne gå til pausen foran 16-14.

Anden halvleg brugte Aalborg Håndbold på at udbygge forspringet. Hjemmeholdet Pfadi Winterthur havde ikke på noget tidspunkt held til for alvor at bringe spænding ind i opgøret igen.