Aalborg Håndbold smider et point i uskøn håndboldkamp

Det var ikke flot håndbold de fremmødte tilskuere i Gigantium fik at se, da der lørdag eftermiddag var topopgør i herrernes håndboldliga.

Lørdag eftermiddags topopgør i håndboldligaen kommer ikke til at gå over i historien som en af de mest velspillede. Hvad kampen ikke havde i skønhed havde den tilgengæld i spænding.

De to hold gik til pause ved stillingen 11-8 i en halvleg, hvor Aalborg Håndbolds defensiv sørgede for, at GOG slet ikke kunne får ordentligt gang i målscoringen.

I anden halvleg kom gæsterne fra Gudme dog bedre med, og kort inde i anden halvleg udlignede GOG til stillingen 13-13.

Herfra blev det rent målbytteri resten af kampen. Ingen af de to hold kunne slå hul ned til modstanderen, så de to mandskaber skiftede mellem at føre med et enkelt mål.

Aalborg Håndbold stod til sidst med en stor mulighed for at redde begge point. Ved stillingen 21-20 og med 30 sekunder tilbage på klokken var Aalborg Håndbold i angreb. Et indløb fra en fløjspiller betød dog, at der blev dømt overtrådt mod Aalborg Håndbold.

Det udnyttede GOG, da de hurtigt fik flyttet bolden op mod Aalborg Håndbolds mål, og stortalentet Lasse Møller kunne hamrede bolden i kassen til 21-21. Få sekunder senere blæste hornet i Gigantium for sidste gang, og pointdelingen i topopgøret blev en realitet.

Med det ene point bliver Aalborg Håndbold på ligaens andenplads med 29 point. Næste gang de skal i aktion er lørdag den 9. februar, hvor de skal møde Mors-Thy.