Aalborg Håndbold trak fra til sidst og sejrede i topkamp

Aalborg Håndbold var stærkest i topkampen mod Bjerringbro-Silkeborg og satte yderligere to point ind på kontoen.

Der var topkamp i Jutlander Bank Arena i Aalborg onsdag aften, hvor topholdet Aalborg Håndbold havde besøg af Bjerringbro-Silkeborg, som før opgøret indtog fjerdepladsen i landets bedste række i herrehåndbold, Primo Tours Ligaen.

Kampen var længe tæt, men takket være en stærk afslutning lykkedes det Aalborg Håndbold at trække fra og hive en 32-26-sejr i land.

Dermed har aalborgenserne vundet 10 af deres første 12 ligakampe i denne sæson.

Bagud ved pausen

Aalborg Håndbold kom fint fra land i onsdagens topkamp og fik i løbet af første halvleg opbygget en tremålsføring. De midtjyske gæster var dog ikke sådan at ryste af, og ved pausen førte Bjerringbro-Silkeborg med 14-13.

I begyndelsen af anden halvleg skiftede føringen flere gange, men fra stillingen 22-21 i Aalborgs favør holdt nordjyderne fast. Mod slutningen af kampen udbyggede værterne føringen og endte med at vinde med seks mål.

Dermed holder Aalborg Håndbold fast i deres overbevisende førsteplads i Primo Tours Ligaen. Nordjyderne har seks point ned til TTH Holstebro på andenpladsen, før vestjyderne onsdag aften møder GOG.