Foto: Liselotte Sabroe, Scanpix.

Aalborg i VM-rus: Travl, men rolig nat i Jomfru Ane Gade

Tirsdag aften og nat blev travl i det aalborgensiske byliv, men heldigvis også uden problemer, oplyser Nordjyllands Politi.

Tirsdag aften blev sådan en aften, hvor det for fodboldfans over hele Danmark var lidt svært at gå tidligt i seng. Efter en forrygende 5-1-sejr foran tusindvis af mennesker på udebane i Irland er det danske herrelandshold nemlig klar til VM.

Og dermed var der også adskillige nordjyder, der var klar til fest. På en ellers helt almindelig, normalt ikke-festlig tirsdag aften. Det betød travlhed i Jomfru Ane Gade og flere andre steder i Aalborg, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

- Jo, der var en del, der var ude at fejre det flotte fodboldresultat, det må man sige, siger Per Jørgensen til TV2 Nord.

For fejres skulle det, når Christian Eriksen lynede ikke bare en, heller ikke to, men hele tre gange, og når Nicklas Bendtner så til sidst kunne slå det sidste søm i den irske kiste med et veleksekveret straffespark.

Men nordjyderne har alligevel klaret at holde festlighederne på et uskyldigt niveau.

- Vi har ingen problemer haft. Det har faktisk været en ganske rolig nat i bylivet, selv om der var mange ude, siger Per Jørgensen.