Idrætsgymnastik er en velkendt disciplin fra De Olympiske Lege og består i alt af fire redskaber. Foto: Aalborg Idrætsgymnastik

Aalborg Idrætsgymnastik fik både bronze og sølv. Sølvgymnasterne står forrest Foto: Aalborg Idrætsgymnastik

Der var i alt 71 gymnaster og 16 hold fra hele landet med til de nationale mesterskaber i weekenden. Foto: Aalborg Idrætsgymnastik

1 af 3

Aalborg Idrætsgymnastik tog både sølv og bronze

Aalborg Idrætsgymnastik vandt i weekenden både sølv og bronze ved de nationale mesterskaber i idrætsgymnastik.

Det går strålende for Aalborg Idrætsgymnastik. I weekenden vandt klubben både sølv og bronze ved de årlige nationale mesterskaber for kvindelige hold, der denne gang blev afholdt i Aalborg.

- Vi er meget stolte. Klubben har igen vist, at Aalborg har nogle af landets bedste gymnaster, siger formand Bent Brandtoft.

Idrætsgymnastik er en velkendt disciplin fra De Olympiske Lege og består i alt af fire redskaber; hest, bom, gulv og barre.

- Idrætsgymnastik kræver enorm disciplin, smidighed og råstyrke på samme tid. Og vores trænere og dygtige gymnaster har fået Aalborg op på det allerhøjeste niveau. Gymnasterne træner enormt meget, 15-20 timer hver eneste uge, så det er en fantastisk anerkendelse, at stå med både sølv og bronze. Det lover rigtig godt for fremtiden, fortæller den stolte formand.