Foto: TV2 Nord

Aalborg Karneval siger farvel til frontfigur

Talsmand Reimer Ivang meddelte på den netop afholdte generalforsamling i Aalborg Karneval, at han stopper.

Reimer Ivang har ført ordet på vegne af Aalborg Karneval i fire år. Men nu er det slut.

På den nyligt afholdte generalforsamling i bestyrelsen, meddelte Reimer Ivang, at han stopper.

– Det har været et stort privilegium at være talsmand og sidde i bestyrelsen for Nordjyllands største kulturevent. Med det fantastiske resultat, som vi skabte i år, synes jeg, at det er det rigtige tidspunkt at stoppe på, siger Reimer Ivang om sin beslutning.

- Min primære opgave har været at udvikle forretningen i Aalborg Karneval. Da jeg indtrådte i 2012, havde foreningen flere år bag sig med store underskud. Disse underskud fik vi stoppet, og i år lykkedes det os at skabe et acceptabelt overskud. Jeg ser dette som starten til en ny æra i karnevallets historie, og i den forbindelse giver det mening, at der komme nye kræfter ind i bestyrelsen, forklarer Reimer Ivang. 

I stedet er to ny ansigter trådt i karnevalsbestyrelsen. Det er Michael Opstrup, som underviser på UCN og arbejder med service- og oplevelsesdesign, og Esben Aaby Nielsen fra pr- og kommunikationsbureauet Public Image.

Fremover vil bestyrelsesformand Mette Bugge påtage sig ansvaret som talsmand og kontaktperson.

Dermed ser bestyrelsen i Aalborg Karneval nu sådan ud:

John Stellan, Jenni Bengtsen, Rasmus Rønnau, Søren Korsgaard, Anne Honoré Østergaard, Christian Broberg, Gorm Simonsen, Sten Krogh, Michael Opstrup, Esben Aaby Nielsen og Mette Bugge.