Pressefoto

Aalborg MTB Marathon storsælger startnumre til næste år

Over 2500 af de 4000 startnumre er allerede blevet solgt på første dag, hvor det var muligt at købe en plads i løbet i april 2017.

Aalborg MTB Marathon ser ud til at blive en lige så stor succes som i 2016. I hvert fald er salget gået strygende på dagen, hvor startnumrene er blevet sat til salg.

Det store tilstrømning af mountainbikeglade ryttere glæder arrangørerne, der forventer udsolgt i den kommende uge.

- Vi er meget tilfredse med starten på salget af startnumre til løbet. Vi ved, at det et løb, der står højt på mange MTB-rytteres liste, og der er mange gengangere fra de tidligere år. Da der også tidligere har været gang i tilmeldingerne lige efter åbning, får det mange til at skynde sig, så de sikrer sig et startnummer, før det er for sent, siger eventkonsulent Jens Radmer til TV2 Nord. 

- Vi vil gerne sikre alle deltagerne en god oplevelse, så der bliver ikke sat flere startnumre til salg, i hvert fald ikke på de to lange ruter på henhoholdsvis 55 km og 100 km. Det er begrænset, hvor mange deltagere, der kan være på ruten, som også omfatter smalle passager.

- Der er rigtigt mange deltagere fra Nordjylland, men hele landet er repræsenteret. Vi forventer også et stort rykind fra vores nordiske naboer. Især nordmændene er flittige deltagere i løbet. I år deltog cirka 350 nordmænd, og vi forventer, at det tal bliver endnu højere i 2017.

Aalborg MTB Marathon afvikles den 29. april 2017.