Aalborg Pirates har cheftræneren på plads til næste sæson

Canadiske Garth Murray fortsætter som cheftræner for ishockeyklubben Aalborg Pirates, efter han afløse fyrede Jason Morgan i sidste sæsons slutspil.

Ishockeyklubben Aalborg Pirates har fået styr på, hvem der skal lede tropperne i den kommende sæson. Valget er faldet på Garth Murray, der overtog roret i klubben i det for nyligt overståede slutspil. 

Her valgte Aalborg Pirates nemlig at fyre den daværende træner Jsaon Morgan, og assistenttræner Garth Murray blev sat ind som erstatning. Og nu er Murray altså udpeget som den permanente løsning. 

Læs også Hobro holder kortene tæt til kroppen inden skæbnekampe

- Garth er en moderne træner, hårdtarbejdende og har et godt tag i spillerne. Han er stærk i sine budskaber, entusiastisk og med stor erfaring fra de største og bedste træningsmiljøer i verden. Som spiller, kom holdet altid først - og det mærker alle omkring ham med det samme, siger sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse.

Garth Murray kom til Aalborg for to år siden, da han blev ansat som assistenttræner under Brandon Reid. Sammen førte de holdet til det danske mesterskab. Garth Murray fortsatte som assistent i den efterfølgende sæson under Jason Morgan. Og nu er han altså klar til at stå permanent i spidsen for holdet.

- Garth har hele tiden haft ambitioner om at blive head coach og har ydmygt arbejdet og uddannet sig siden ankomsten for godt to år siden til Aalborg Pirates. Garth er enormt vellidt hos spilleren – både hos de unge og de veletablerede spillere, siger Thomas Bjuring, administrerende direktør i Aalborg Pirates.