Aalborg Pirates led klart nederlag mod Gentofte

Først i tredje periode havde Pirates-spillerne fået spændt skøjterne ordentligt på, men lige lidt hjalp det.

Grundspilsvinderne fra sidste sæson, Aalborg Pirates, er langt fra kommet så godt fra land i denne sæson, som i sidste, og søndag aften led piraterne endnu et nederlag, da Gentofte på piraternes hjemmebane vandt hele 4-0.

1662 tilskuere var på plads i Gigantium, til kampen, der var flyttet fra om eftermiddagen til om aftenen, og de kunne fra kampens start se, at Pirates-spillerne måske ikke havde fået snøret skøjterne helt godt på.

Spillerne kom ikke godt ud til kampen, de virkede trætte, og da første powerplay i kampen tilfaldt hjemmeholdet, fik man ikke udnyttet overhovedet. Der blev ikke sat store chancer op, og generelt virkede til til, at Gentofte kom til kampen med mere power end hjemmeholdet kunne præstere.

Kampens første mål faldt godt 14 minutter inde i første periode, hvor Oliver Reuter passerede Galansky. 1-0 til Gentofte - en stilling der holdt til pausen.

Det blev til både 2-0 og 3-0 i anden periode, da henholdsvis Marko Virtala og Ville Järveläinen fik pucken i mål, midtvejs i perioden - med et par minutters mellemrum, og kampen blev endegyldigt lukket, da Joonas Riekkinen med knap otte minutter tilbage af kampen scorede til 4-0.

Aalborg Pirates har nu tid til at sunde sig ovenpå nederlaget, da der er landsholdspause. Næste kamp er først 14. november, hvor Esbjerg venter på udebane. Næste hjemmekamp er mod Rødovre den 18. november.