Aalborg Pirates sikrer sig to point i Rødovre

Der skulle forlænget spilletid og straffeslag til, før Aalborg kunne trække sig sejrrigt ud af opgøret mod Rødovre Mighty Bulls.

Aalborg Pirates skulle fredag aften forsøge at følge op på 8-2 sejren over Esbjerg Energy tidligere på ugen. Det skulle de på udebane mod traditionsklubben Rødovre Mighty Bulls.

Kampen skulle vise sig ikke at blive ligeså målrig, til gengæld var der spænding for alle pengene.

I første periode var der ikke nogen af holdene, der havde held med at skyde pucken i mål.

Faktisk skulle der gå hele 15 minutter af anden periode, før der blev slået hul på mål-bylden. Desværre var det hjemmeholdets finne, Riku Pitkanen, som sendte pucken ind bag Aalborg Pirates’ goalie Ronan Quemener.

Der blev ikke scoret mere i anden periode, og derfor skulle der scores mål i tredje periode, hvis ikke aalborgenserne skulle tage tomhændet hjem til Jylland.

Der skulle dog ikke gå meget mere end tre minutter af tredje periode, før det lykkedes for Thomas Spelling at udligne Rødovres føring. Og da Mikkel Højbjerg med godt otte minutter tilbage af kampen kunne bringe piraterne foran med 1-2, så det lige pludselig lyst ud.

Men kort efter lykkedes det Rasmus Astrup at score i den anden ende, og så var der igen balance i regnskabet.

Efter tre perioder var stillingen således 2-2, og så måtte spillerne på isen igen til fem minutters forlænget spilletid. Her lykkedes det ikke for nogen af holdene at score, og så skulle kampen afgøres i straffeslagskonkurrence.

Det var Aalborg Pirates, som skulle tage det første straffeslag. Og her fandt Thomas Spelling endnu en gang vejen ind bag Rødovres goalie, og da der ikke var andre, der formåede at gøre ham kunsten efter, så kunne Aalborg Pirates fejre en sejr efter straffeslag og tage to point med tilbage til Aalborg.

Aalborg Pirates ligger fortsat nummer tre i tabellen og skal i aktion igen på fredag. Her er modstanderen lokalrivalerne fra Frederikshavn White Hawks. En kamp der bliver spillet i Aalborg.