LIGE NU:

Aalborg Pirates smider amerikaner på porten

Jack Walkers ophold i Aalborg Pirates blev aldrig nogen succes, og derfor har de forsvarende danske mestre valgt at ophæve samarbejdet med amerikaneren.

Der var store forventninger til amerikanske Jack Walker, som Aalborg Pirates i sommer skrev kontrakt med, men den 22-årige forward fik aldrig succes i den nordjyske klub.

16 kampe og bare to point blev det til for Jack Walker, som nu er fortid hos de forsvarende danske mestre. Aalborg Pirates valgte onsdag at ophæve amerikanerens kontrakt.

- Samarbejdet med Jack blev aldrig det, som begge parter håbede på. Ingen tvivl om, at vi alle havde store forventninger til Jack, inklusiv ham selv. Det er altid træls at sige farvel til en spiller, men i dette tilfælde er alle parter enige om, at det vil være bedst for Jacks karriere at komme videre, siger sportschef Ronny Larsen i en pressemeddelelse.

Jack Walker blev i 2016 draftet af NHL-klubben Toronto Maple Leafs og har tidligere i karrieren lavet masser af point i den stærke canadiske juniorliga WHL. Han spillede i sidste sæson tre kampe i den næstbedste række i Nordamerika, AHL, og lavede 29 point i 40 kampe i ECHL, der regnes for at være den tredjebedste liga i Nordamerika.