Aalborg Pirates tabte i overtiden

Esbjerg Energy kunne rejse hjem med en 3-2 sejr over topholdet.

Aalborg Pirates har ikke meget at spille for i resten af grundspillet i Metal Ligaen. For holdet er sikker på at vinde grundspillet og skal dermed møde Rødovre Mighty Bulls i kvartfinalerne, som spilles over syv kampe.

Om det var årsagen til, at piraterne hjemme tirsdag aften mod Esbjerg Energy kom lidt sløjt fra start, skal være usagt. Men faktum var, at gæsterne fra Esbjerg vandt 1. periode med 1-0.

I 2. periode fik begge hold scoret. Piraterne var først til at sende pucken i mål til en udligning til 1-1 ved Felix Scheel, men Esbjerg Energy svarede igen tre minutter senere i powerplay til stillingen 2-1 til gæsterne.

Publikum skulle helt hen til, der manglede 26. sekunder af 3. periode, før der var grund til at juble over en scoring. Og det var Aalborg Pirates Pierre-Olivier Morin, der udlignede til 2-2. Dermed skulle kampen i forlænget spilletid.

Her sikrede gæsterne sig sejren med en scoring til slutresultatet 3-2.

Næste kamp for Aalborg Pirates er på fredag ude mod Rødovre Mighty Bulls.