Aalborg Pirates var tæt på endnu et kæmpe flop

Det tydet længe på, at Aalborg Pirates ville tage en storsejr hjem, men virkeligheden blev en helt anden i kampens tredje periode.

Aalborg Pirates besøgte tirsdag aften Rødovre Mighty bulls, hvilket endte med at blive noget af en gyser. Dog var det aalborgenserne, der løb med sejren til sidst på 5-3.

De to første perioder, som piraterne fra Aalborg leverede i Rødovre, var meget overbevisende, og der gik blot seks minutter af kampen, før gæsterne fra det kolde nord bragte sig foran med 1-0, da kaptajn Julian Jakobsen sendte pucken i nettet og gav piraterne en føring ved første periodepause.

En føring, som kun blev større.

Dominerende og scorende

Anden periode bød nemlig på hele tre mål. Først var det Tobias Ladehoff, der styrede Oskar Drugges skud i mål til 2-0.

Kort efter fulgte topscorer Trevor Gooch trop, da han udbyggede aalborgensernes føring til 3-0 i powerplay.

Og endeligt bandt Jeppe Jul Korsgaard sløjfe på anden periode med sit mål til 4-0.

Slinger i valsen

I kampens tredje periode fik Oskar Drugge bragt Aalborg Pirates foran med 5-0 efter små fem minutter, mens piraterne spillede i undertal, og så virkede sejren mere eller mindre i hus.

Men sådan skulle det ikke helt ende alligevel.

Hjemmeholdet fik nemlig hul på målbylden, da Miro-Pekka Saarelainen reducerede til 1-5 i powerplay, hvor tyrene spillede fem mod tre. Kort efter scorede Mikkel Binou til 2-5 i powerplay, da piraterne stadig spillede med en mand i undertal.

Dermed kom der for første gang i kampen for alvor spænding, da Aalborg Pirates sidst, man spillede, smed en 4-0-føring mod Frederikshavn White Hawks, og derfor måtte nøjes med to point.

Piraterne blev på trods af de to hurtige mål fra hjemmeholdet ved med at tage udvisninger, og nu havde Rødovre-spillerne fået blod på tanden.

En udvisning til Tobias Ladehoff resulterede derfor også i, at hjemmeholdet fik reduceret til 3-5, da Miro-Pekka Saarelainen endnu en gang sendte pucken forbi Aalborg-keeper George Sørensen med 10 minutter tilbage af den ordinære spilletid.

Piraterne trak endnu en udvisning med små seks minutter tilbage, men denne gang lykkedes det aalborgenserne at holde hjemmeholdet fra at score.

Det var Rødovre Mighty Bulls, der pressede mest på til sidst, men det endte dog med, at piraterne holdt sin 5-3 føring til slutfløjtet og dermed vandt kampen.

KAMPFAKTA

Periodecifre: 0-1, 0-3,

Mål: 0-1 Julian Jakobsen (6.27), 0-2 Tobias Ladehoff (21.36), 0-3 Trevor Gooch (25.22), 0-4 Jeppe Jul Korsgaard (34.32), 0-5 Oskar Drugge (44.43), 1-5 Miro-Pekka Saarelainen (45.31), 2-5 Mikkel Binou Jensen (46.46), 3-5 Miro-Pekka Saarelainen (49.24)

Udvisningsminutter: Rødovre 4, Aalborg 14