LIGE NU:

Aalborg ramt af restriktioner: - Det er super hårdt og trist det her

Selv om de nye restriktioner kommer til at have konsekvenser, så mener Aalborgs Borgmester, Thomas Kastrup Larsen, at det er nødvendigt, for at kunne bekæmpe coronasmitten.

Aalborg Kommune bliver fredag d. 11 december underlagt yderligere restriktioner sammen med over 30 andre kommuner i Danmark. Det oplyste regeringen på et pressemøde torsdag. I Aalborg modtages dagens nyhed med blandede følelser.

-  Jeg tænker med baggrund i de smittetal, så er restriktionerne nødvendige. Vi skal gøre alt, hvad vi kan for at holde smitten nede. Men jeg har også et strejf af ærgrelse, fordi jeg ved, det her har store konsekvenser for mange, siger Aalborg Kommunes borgmester, Thomas Kastrup Larsen.

Borgmesteren er ikke i tvivl om, at de nye restriktioner kommer til at have konsekvenser for erhvervet i Aalborg Kommune. Alligevel forsikrer han for at han, og resten af byrådet, vil gøre alt i deres magt for at rede flest mulige arbejdspladser.

- Det er super hårdt og rigtig trist det her. Det vi normalt arbejder for, det er en kommune, hvor man kan realisere sine drømme. Men lige nu er vi bare midt i en sundhedskrise, hvor vi skal gøre alt, hvad vi kan, for at bekæmpe smitten, siger Thomas Kastrup Larsen.

Se her, hvad Aalborgenserne mener om de nye restriktioner: