Aalborg skudt i sænk i Final4

Der var ikke nogen hjemmebanefordel for Aalborg Håndbold, der tabte pokalsemifinalen stort til Skjern i Gigantium.

Aalborg Håndbolds drøm om at stå i søndagens finale mod Bjerringbro-Silkeborg i pokalturneringen Santander Final4 brast lørdag eftermiddag mod Skjern.

Det var et hjemmehold, der aldrig kom op i gear i første halvleg. Det var hele tiden Skjern, der var i front og Mikael Aggefors i Aalborg-målet fik ikke fat i ret meget.

Sygdomsramte Sander Sagosen kom på banen efter 15 minutter og scorede straks efter. Han skulle senere få en uheldig hovedrolle.

Skjerns debutantmålmand, serbiske Tibor Ivanisevic spillede en god første halvleg og havde en redningsprocent på 37 og var stærkt medvirkende til, at Aalborg ikke kunne score mere.

Aalborg åbnede anden halvleg med at få Rene Antonsen udvist allerede inden for det første minut. Og herfra synes intet at gå Aalborg-holdets vej.

Simon Hald følte sig bortdømt et par gange i starten af anden halvleg, hvor han lavede samme fejlscreening på stregen.

Tilbage til Sander Sagosen. Fire minutter inde i anden halvleg blev han sendt direkte i bad af dommerparret. Sagosen blev skubbet ud over banden og kastede efterfølgende bolden mod en Skjern-spiller og det takserede dommerparret til et direkte rødt kort.

Se episoden omkring Sagosens røde kort her:

Kort efter kunne Skjern øge føringen til 19-13. Søren Westphal overtog posten i Aalborg-målet i anden halvleg, men havde heller ikke held med for alvor at bremse Skjern-skytterne og med 17 minutter tilbage af kampen blev Westphal, der har døjet med hjernerystelser, ramt af en bold i hovedet og måtte udgå.

Med 10 minutter tilbage af kampen lod Aron Kristjansson flere af de unge spillere få noget spilletid i erkendelse af at slaget var tabt.

Eneste lyspunkt på Aalborg-holdet var Stefan Sigurmannsson, som spillede en glimrende kamp på venstre fløj.

Skjern vandt sikkert 32-23.

Søndag kl. 14.00 venter kampen om 3.-4. pladsen mod KIF Kolding-København, mens finalen står mellem Skjern og Bjerringbro-Silkeborg.