Seneste nyt:

Aalborg Teater går viralt på kendt instagram-profil

Et opslag, lavet af Aalborg Teater, har fået flere tusinde likes og skabt stor debat, efter det er blevet delt på Anders Hemmingsens Instagram-profil.

63.596. Så mange likes har et opslag fra Aalborg Teater fået, efter det er blevet delt på Anders Hemmingsens instagram-profil.

quote Vi er positivt overrasket over, at Anders Hemmingsen har delt vores opslag, og vi er overrasket over den debat, det har skabt

alborg Teaters PR-chef, Thomas Villefrance

Anders Hemmingsen er kendt for at være ’kongen af Instagram’, og på profilen deler han udelukkende sjove og anderledes opslag. Han er tilsyneladende vild med Aalborg Teaters opslag, og det er følgerne også. Med 63.584 likes er det nemlig blevet Anders Hemmingsens meste liked opslag denne uge.

- Vi er positivt overrasket over, at Anders Hemmingsen har delt vores opslag, og vi er overrasket over den debat, det har skabt, siger Aalborg Teaters PR-chef Thomas Villefrance.

Aalborg Teaters opslag på Instagram indeholder et billede af en tekst, hvor en såkaldt curlingmor skriver på ForældreIntra, at hun gerne vil have nogle retningslinjer, som sikrer, der ikke bliver serveret kridhvide hvedeboller til børnefødselsdage.

Selve teksten er opdigtet af Aalborg Teater, som har lavet opslaget for at reklamere for forestillingen ”Blodbadets Gud” og samtidig formidle, hvad komedien handler om.

- Titlen siger ikke så meget om, hvad forestillingen handler om, og derfor har vi lavet en række opslag på de sociale medier, som uddyber handlingen, siger Aalborg Teaters PR-chef.

Det verbale blodbad på Anders Hemmingsens profil

På Aalborg Teaters Instagram-profil opfordrer teatret deres følgere til at dele deres historier som curlingforældre under billedet. Det har skabt en rolig dialog, og følgerne har været klar over, at opslagets indhold er opdigtet.

På Anders Hemmingsens profil har følgerne derimod ikke været klar over fra start, at opslaget er opdigtet, og det har skabt en stor debat, hvor følgerne især kritiserer den opdigtede curlingmor.

- Vi synes, det har været meget interessant at se, hvordan andre forholder sig til en person, som de ikke er enige i. Anders Hemmingsens kommentarspor er et verbalt blodbad, og kommentarsporet er et godt eksempel på, hvad forestillingen handler om, siger PRchefen.

’Blodbadets Gud’ handler om curlingforældre, der forsvarer deres børn. Og om hvor civiliserede de voksne egentlig er, når de forsvarer deres børn.

Komedien er lavet af franske Yasmina Reza, og med 476 opførelser er den siden år 2000 den tredje mest spillede forestilling på Broadway. Nu er stykket kommet til Aalborg Teater og har premiere den 9. januar.

 
 
Foto: Allan Toft

steem korsgaard

Boligejere føler sig straffet og til grin for at have sparet på varmen

Frederikshavn Recycling

Kæmpestort grønt erhvervsområde på vej: Skal skabe 1.000 arbejdspladser

Morten Marinus

play Endnu en DF'er kaster håndklædet i ringen: Morten Marinus forlader Dansk Folkeparti

030521 Drab Ørstedsvej

liveblog Tredje retsdag i makaber drabssag: Følg livebloggen fra Retten i Aalborg

steem korsgaard

Boligejere føler sig straffet og til grin for at have sparet på varmen

Frederikshavn Recycling

Kæmpestort grønt erhvervsområde på vej: Skal skabe 1.000 arbejdspladser

Morten Marinus

play Endnu en DF'er kaster håndklædet i ringen: Morten Marinus forlader Dansk Folkeparti

Til forsiden

Til forsiden