LIGE NU:

Afvist: Flov slutning på Aalborg Pride

Det der skulle havde været et brag af en fest, sluttede som en fuser. Flere af deltagerne til Aalborg Pride blev nemlig afvist i døren til festens officielle after party, selv om de havde gyldigt adgangsbevis.

Aalborg Pride hylder mangfoldigheden og støtter på den måde bøsser og lesbiskes rettigheder. Festen der for andet år i træk bliver holdt i Aalborg havde i går stor opbakning i byen, men afslutningen er endt med en stribe klager på bl.a. Facebook.

En af dem, der er skuffede er Aalborg Prides næstformand Carsten Christoffersen.

- Jeg har aldrig selv oplevet problemer andre steder, når jeg har været i byen her i Gaden (Jomfru Ane Gade red.)  eller oplevet noget som helst, der ligner hate-crime. Jeg er heller aldrig blevet diskrimineret, fordi jeg er homoseksuel, men det oplevede jeg for første gang i går. Det gjorde fandme ondt, siger Carsten Christoffersen.

Det han og flere andre har klaget over, er at Diskotek The Gap i Jomfru Ane Gade afviste adskillige festdeltagere i døren angiveligt pga. af stedet dress code – altså påklædnings og sikkerhedsregler.

Dem mærkede blandt andet René Back Svendsen og Pil Vejby.

- Min kæreste fik lov til at gå ind, men jeg blev stoppet med den begrundelse, at jeg havde udvendige lommer på mine bukser, siger René Back Svendsen fra Hirtshals, der stadig ikke forstår hvad der er sket.

Pil Vejby var der imod klædt reglementeret på, men blev alligevel forment adgang.

- Jeg fik at vide, at jeg ikke måtte komme ind, fordi jeg har tatoveringer på hænderne, siger Pil Vejby fra Hjørring.

Diskotek The Gap ville i dag ikke kommentere klagerne fra de utilfredse Aalborg Pride-deltagere, men henviser blot til deres reglement, herunder krav til bl.a. påklædning, men den forklaring køber hverken René eller Pil.

Diskotek The Gap er nemlig officiel samarbejdspartner med Aalborg Pride, som har solgt adgangsbilletter i form af armbånd til festens after party – armbånd som både Pil og René havde købt på forhånd.

- Jeg har faktisk overvejet at forlange mine 50 kroner tilbage på Facebook i dag, for jeg har købt et armbånd til festen, som jeg så blev nægtet adgang til, siger René Back Svendsen.

Pil Vejby føler sig også bondefanget og det får konsekvenser.

- Jeg går aldrig derind igen – og det gør mange af mine venner heller aldrig igen. Ikke efter den opførsel, siger Pil Vejby.

A6E69E86-DDC3-4B6F-9653-FE0A2CA52769

play Sag om farlig brandskum bekymrer tidligere chef i Flyvevåbnet: - Vi har vadet rundt i det

80_percent

play Papsugerør i plastikkrus vækker undren

Nrd.sundby knivstik 1

Knivstikkeri i Nørresundby: Varetægtsfængslet efter knivoverfald

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

A6E69E86-DDC3-4B6F-9653-FE0A2CA52769

play Sag om farlig brandskum bekymrer tidligere chef i Flyvevåbnet: - Vi har vadet rundt i det

80_percent

play Papsugerør i plastikkrus vækker undren

Nrd.sundby knivstik 1

Knivstikkeri i Nørresundby: Varetægtsfængslet efter knivoverfald

Til forsiden

Til forsiden