LIGE NU:

AGF henter gammel AaB-darling fra Odense

Den tidligere AaB-spiller Nicklas Helenius skifter OB ud med AGF med øjeblikkelig virkning.

De seneste to sæsoner har angriberen Nicklas Helenius spillet for først Silkeborg IF og herefter OB, men i manges hjerter er han stadig en ægte AaB-spiller.

Nu skifter Nicklas Helenius så Fyn ud med Østjylland, efter det er blevet annonceret, at han skifter til AGF med øjeblikkelig virkning. Det skriver AGF på sin hjemmeside

Nicklas Helenius fik sit gennembrud i Superligaen i oktober 2010, da han startede med at spille for AaB. Her er han især kendt for at have scoret fem mål i løbet af fem kampe. Siden da har han scoret 63 mål tilsammen hos AaB, Silkeborg og OB.

- Vi har ledt efter en angriber med lidt andre kvaliteter end dem, vi allerede har i truppen nu. Helenius komplementerer og tilføjer nogen andre kompetencer og en anden stil, og dermed fuldender han vores angrebsgruppe med Patrick Mortensen og Alexander Ammitzbøll, siger sportschef i AGF, Peter Christiansen, til AGF's hjemmeside.

- Nicklas er en spiller med et overordentligt godt målscoringssnit - ja faktisk er han den tredje-mest scorende aktive spiller i Superligaen, og han har dermed for længst bevist sig som en 'proven' målscorer. De samtaler, David Nielsen og jeg har haft med Nicklas, har ligeledes overbevist os om, at han stadigvæk har sulten efter at lave mål og fortsat drives af at bevise sig som fodboldspiller - det er vi ikke i tvivl om, at han kommer til at gøre hos os.

 
 
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Var ikke i tvivl om skifte

Den seneste sæson har Nicklas Helenius scoret syv gange og været på banen for OB 13 gange.

- Da jeg først hørte om AGF's interesse, var jeg slet ikke i tvivl om, at det ville jeg rigtig gerne. Det er en kæmpe klub, og det har altid været fedt at spille i Ceres Park som modstander. Det glæder jeg mig til nu at gøre som AGF'er, siger Nicklas Helenius til AGF's hjemmeside.

- Jeg er en rutineret spiller efterhånden, og jeg ser frem til at bidrage med min erfaring og kompetencer i truppen, hvor der er to dygtige angribere i forvejen med hver deres kompetencer, som jeg supplerer godt. Og over hele linjen har AGF et godt hold, og jeg glæder mig til at blive en del af truppen, siger Nicklas Helenius. 

Nicklas Helenius har underskrevet en tre-årig aftale med AGF og får trøje nummer 15. 

 
 
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix
prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

flysplit til anbj

Flystyrtet i Skagerrak: Da Partnair Flight 394 forulykkede

25_seconds

play Smuk forårssøndag med op til 18 grader i sigte

ArlaØsterholt_2

Per ser frem til at få køerne på græs: - Det er fantastisk at opleve

prøven1

Høfde og klitter slides op af vand og bølger: - Det er i 11. time

flysplit til anbj

Flystyrtet i Skagerrak: Da Partnair Flight 394 forulykkede

Til forsiden

Til forsiden