Anden holder ekstra show i Aalborg

Anders Matthesen sætter endnu et show i Aalborg på tourplanen.

Den danske komiker Anders Matthesen planlægger ekstra show rundt om i landet. Og det er gode nyheder for nordjyderne. Komikeren har nemlig et fjerde show på vej i Aalborg.

Det var allerede planen, at skulle den populære komiker optræde tre gange – nemlig den 20., 21. og 22. oktober 2016. Men den nye og fjerde forestilling finder også sted den 22. oktober, og derfor optræder Anders Matthesen både klokken 16 og klokken 19 den dag.

Komikeren vil ikke afsløre meget om sit syvende onemanshow, som passende nok har fået titlen ”Shhh”. Men trods stilhed om showets indhold er én ting sikkert: publikum glæder sig. På mindre end en måned er 27.000 billetter blevet solgt på landsplan, og derfor åbnes nu for ekstra shows i København, Århus og Aalborg.

Det betyder, at ”Shhh” er Anders Matthesens hurtigst sælgende show til dato. Til sammenligning var det seneste show ”Anders” fem måneder om at nå samme billetsalg, står der på komikerens facebookprofil. 

-Jeg glæder mig helt ubeskriveligt til at spille på de store scener igen. Det har været skønt at være fordybet i skriveprocessen og opleve nærværet med publikum, på de små spillesteder. Nu er jeg for alvor klar til, at den skal have én på frakken, siger Anders Matthesen om showet.