Anderledes voldssag: Politi efterlyser offer

Politiet efterlyser ofret fra en voldsepisode i nat.

Nordjyllands Politi måtte natten til torsdag rykke ud til Aalborg Centrum to gange på kort tid helt uden at få en eneste anmeldelse derfra.

I Jomfru Ane Gade og Bispensgade var den samme gerningsmand nemlig i aktion, hvor han på begge adresser slog en person ned. 

Han blev dog ikke anmeldt for voldsepisoderne. I stedet opfangede politiet dem selv via sine kameraer. 

- Vi kan se gerningsmanden indfinder sig i Jomfru Ane Gade med en gruppe, som senere har en meningsudveksling med nogle andre gæster. Gerningsmanden slår herefter en anden mand i jorden, hvad vi vurderer er umotiveret, forklarer Vagtchef Thomas Ottesen 

Da Nordjyllands Politi kommer frem, er der ingen, som vil anmelde sagen, og episoden er overstået. 

Opfanger samme gerningsmand et nyt sted

Men kort tid efter er gerningsmanden igen på spil, og igen opfanger politiet det på deres kamera. 

- Gerningsmand slog efterfølgende en person ned i Bispensgade omkring klokken 2, og her mangler vi altså den forurettede, konstaterer vagtchefen, der desuden kalder sagen speciel i og med, at man har identitet på gerningsmanden men ikke ofret.  

- Vi håber jo på at finde den forurettede, så vi kan klarlægge, hvad der er sket og blevet sagt. Når vi selv opdager episoderne, så er vi jo lidt på bagkant med at slå en klo i dem, konstaterer Thomas Ottesen. 

Gerningsmanden er ifølge vagtchefen ikke anholdt. 

- Episoderne hører under det, vi kalder for en simpel voldssag. Men det med at det er umotiveret, det tolererer vi ikke, afslutter Thomas Ottesen.  


Seneste nyt

fra Nordjylland