Anders Thode indstiller karrieren

Den 23-årige ishockeyspiller fra Aalborg Pirates stopper på grund af følgerne fra flere hjernerystelser

Anders Thode fra Aalborg Pirates, siger til Hockeymagasinet, at han indstiller sin karriere.

– Jeg pådrog mig desværre endnu en hjernerystelse i løbet af forrige sæson. Jeg kom dog tilbage i slutningen af sæsonen, men aldrig helt på toppen igen, fortæller han til Hockeymagasinet.

Han har i løbet af sin karriere på isen haft flere hjernerystelser, og det er den seneste, der nu koster Anders Thode ishockey-karrieren. 

Anders Thode er dermed endnu en i rækken af nordjyske ishockeyspillere, der på grund af hjernerystelse stopper karrieren. Hjernerysteleser er et stigende problem i elitesport. Dansk ishockey har mange eksempler, hvor det er gået galt. Nordjyske Christian Nordentoft og Christian Lie Nielsen er to af dem.

– Jeg har forsat problemer med symptomer deraf, hvilket har gjort mig nødsaget til at tænke på min fremtid, og jeg kan mærke, det er rigeligt for mig nu, derfor tør jeg ikke forsætte min karriere, fastslår han.

Anders Thode  150 kampe i den hjemlige metalliga bag sig - for blandt andet klubberne i Frederikshavn og Aalborg.

TV2 Nord har tidligere sat fokus på det stigende problem i elitesporten. Se indslaget herunder.

 

08:05

Hjernerystelser er et stigende problem i elitesport. Dansk ishockey har mange eksempler, hvor det er gået galt. Christian Nordentoft og Christian Lie Nielsen er to af dem.

Luk video