LIGE NU:

Antallet af flyafgange mellem Aalborg og København øges

Både Norwegian og DAT skruer op for aktiviteten på flyruten mellem Aalborg og København.

Det bliver fremover nemmere at finde et passende afgangstidspunkt, hvis man skal flyve mellem Aalborg og København. Flyselskaberne DAT og Norwegian skruer nemlig begge op for antallet af ugentlige afgange.

Det norske flyselskab Norwegian har i de seneste måneder haft tre ugentlige afgange på ruten, men antallet af afgange øges fra tirsdag, så der bliver fløjet tre gange hver vej om dagen.

Det oplyser Norwegian i en pressemeddelelse.

- Ruten mellem København og Aalborg er den vigtigste indenrigsrute i Danmark, og derfor er den selvfølgelig meget vigtig for os og for vores kunder. Før pandemien ramte, var vi det største flyselskab på ruten, og nu begynder vi at bygge op igen. Vi regner med, at der bliver kamp om kunderne, og det er vi helt klar til. Vi har de bedste priser, en stabil og robust operation og de mest behagelige fly på ruten. Så det er rigtigt gode nyheder for kunderne, som vi glæder os rigtigt meget til at byde velkommen ombord, siger Andreas Hjørnholm, kommunikationschef for Norwegian i Danmark.

Flere afgange og større fly

Fra 31. maj kommer Norwegian i hverdagene til at flyve fire gange hver vej på ruten, og fra samme dato øger DAT deres antal af ugentlige afgange mellem Aalborg og København, så de i alt når op på 78 ugentlige afgange.

Det skriver DAT i en pressemeddelelse.

- Konkurrencen på ruten med to andre udbydere er hård. Vi følger ruten tæt og justerer kontinuerligt på frekvens, kapacitet samt at billige billetter er tilgængeligt. Det er meget glædeligt, at vi efter knapt et år på ruten mellem Aalborg og København hele tiden oplever en positiv fremgang, og kan konstatere at nordjyderne, er tilfredse med vores initiativer, siger Jesper Rungholm, der er direktør i DAT.

DAT vil fremover flyve med fly af typen Airbus 320 på flere afgange mellem Aalborg og København, og dermed øger de allerede fra næste uge den ugentlige kapacitet med over 7700 sæder.