LIGE NU:

Beboer i beskudt lejlighed: Jeg tør ikke blive

Beboeren i den lejlighed, der tirsdag aften blev ramt af skud, er ikke længere tryg i sit eget hjem.

En stille aften inde i varmen med strikketøjet udviklede sig tirsdag dramatisk for Merethe Jakobsen. Det var hendes lejlighed, der tirsdag aften blev ramt af flere skud. 

- Først troede jeg, det var fyrværkeri, men så kunne jeg nok regne ud, at det ikke var det, da jeg kunne høre det ramte ruden. Så kastede jeg mig ned på gulvet, og så skyndte jeg mig at rende ned ad trappen med hundene. Og så ringede jeg 112, og så kom politiet i løbet af ganske kort tid, fortæller Merethe Jakobsen til TV2 Nord. 

Merethe Jakobsen tror hendes lejlighed er valgt tilfældigt, da hun ikke selv mener, hun har nogle uvenner, der kunne finde på den slags. Selvom det ikke er hver dag, at tilfældige lejligheder bliver ramt af skud i Aalborg Øst, så har hun ikke tænkt sig at blive boende i lejligheden. 

- Jeg har det meget skidt med det. Jeg flytter i hvert fald. Jeg bliver her ikke. Det tør jeg simpelthen ikke, fortæller Merethe Jakobsen. 

Politiet anholdt senere på aftenen fem mænd for skyderiet. De er alle sigtet for drabsforsøg og forventes fremstillet i grundlovsforhør i løbet af onsdag.