Bilka evakueret på grund af brand

Nordjyllands Beredskab er på nuværende tidspunkt i gang med efterslukningen ved Aalborg Storcenter.

Bilka i Aalborg blev tirsdag aften klokken 18.43 evakueret. 

Det bekræftede Nordjyllands Beredskab til TV2 Nord.

- Vi er derude og er godt i gang. Der er brand i lagret, mere kan vi ikke sige, fortalte vagten hos beredskabet. 

Brand i pallereol

Det var en brand i en pallereol ude i en af Bilkas lagerbygninger, der var gået ild i. Reolen var oppe i mellem tre og fire meters højde. 

- De automatiske sprinkler gik i gang, og i den forbindelse blev vi kaldt ud. Samtidig blev der sat gang i evakuering af lagerbygningen og efterfølgende storcenteret, fortæller indsatsleder på stedet Henrik Christensen til TV2 Nord.  

Der er styr på branden på nuværende tidspunkt, dog vil beredskabet være på adressen i noget tid endnu. 

- Vi tager varerne ud og slukker dem, så vores arbejde vil nok vare mellem en time og halvanden endnu, fortæller indsatslederen, der også forklarer, at skadesservice efterfølgende vil tage over. 

Bygningen har heller ikke lidt voldsom skade.

- Vi blev hjulpet godt på vej af det her sprinkler system og Bilkas teknikere, som kom. Derfor er der begrænset bygningsskade. Der er selvfølgelig noget røgskade, som også har spredt sig til den anden del af lagret, fortæller Henrik Christensen. 

Indsatslederen kan ikke sige noget omkring branden, men ifølge TV2 Nords oplysninger opstod den ved en ladestation til medarbejdernes PDA devices. 

Politiet også til stede

Der er både ambulancer, politibiler og brandbiler på stedet på nuværende tidspunkt. 

- En hurtig indsats af personalet har begrænset branden, og brandvæsnet har hurtigt fået kontrol over branden. Der er ikke meldinger om tilskadekomne, men man nåede at påbegynde evakuering af Aalborg storcenter, skrev Nordjyllands politi på Twitter.

Derudover skrev Nordjyllands Politi også, at brandvæsnet, ambulanceberedskabet og politiet vil være til stede på adressen i et stykke tid endnu.


Seneste nyt

fra Nordjylland