Direktør for AAKC, Nicolaj Holm har blandt andet stået foran Salling og i Aalborg Storcenter og delt sæsonkataloger for Kongres & Kultur Centret. Foto: Privatfoto - Nicolaj Holm

Billetsalg starter i morgen: Direktør på gaden for Aalborgs kongresgængere

Direktør for Aalborg Kongres & Kultur Center, Nikolaj Holm, var lørdag gået på gaden for at dele sæsonkataloger ud og tale med borgerne.

Billetsalget hos Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) starter i morgen, og det har fået manden i toppen, den nye direktør Nikolaj Holm, til at gå på gaden med sæsonkataloger. 

- Nogen skal jo gøre det. Jeg er med til at stå bag det her katalog, og jeg vil gerne med og dele det ud. Der er ikke den store forskel på, om jeg gør det, eller nogen andre gør det, siger han.

Nikolaj Holm benytter også lejligheden til at komme tættere på hans gæster.

- Det er en fantastisk lejlighed til at komme i tale med vores kulturbrugere. Jeg får en snak med vores gæster om,  hvad de gerne vil ind og se, siger han.

Er der ikke bare tale om, at du gerne vil lave et PR-stunt?

- Nej, det er det sådan set ikke. Det er et forsøg på at komme ud og snakke med folk om vores katalog. Hvis det var et PR-stunt, så ville jeg have fundet noget andet at bruge lørdagen på, forklarer han. 

I løbet af det næste år lægger AKKC hus til mange forskellige arrangementer - fra Cirkusrevyen til Les Misérables til koncert med Jokeren. Nikolaj Holm har dog ikke helt lyst til at sætte navn på sit favoritarrangement.

- Jeg er en meget glad kulturbruger, og jeg glæder mig til hver eneste ting på vores program. Nogen ting, glæder jeg mig til at se med mine børn, nogen ting med min kone, nogen med mine venner og nogen for mig selv. Det er et meget bredt program, og det er det, der glæder mig, siger han.

  Foto: Privatfoto - Nicolaj Holm