LIGE NU:

Bombehunde leder efter bombe på folkeskole

Politiets bombehunde er inde på Gl. Hasseris Skole for at lede efter en eventuel bombe på skolen. Samtidig er bomberydderen også på plads ved skolen i tilfælde af, at hundene skulle finde en bombe. Det oplyser politiets indsatsleder på stedet Claus Schultz.

Nordjyllands Politi blev klokken 13.25 orienteret af skolen om, at der var fundet en seddel på skolen, hvor der stod, at skolen klokken 14 ville blive sprængt i luften. Skolen iværksatte straks en evakueringsplan, og eleverne blev sendt ud på skolens sportsplads. Nordjyllands Politi har afspærret området ved skolen, og alle eleverne er nu i KFUM-hallen ved skolen.

- Vi undersøger skolen med bombehundene. Det vil tage en rum tid, fortæller indsatsleder Claus Schultz.

Det var to piger, som fandt sedlen med bombetruslen. Sedlen er nu overgiver til Nordjyllands Politi til nærmere undersøgelse.

Sedlen bliver undersøgt for DNA og fingeraftryk, og vi skal også have undersøgt, om der er video overvågning, som vi kan bruge, siger Claus Schultz.

Skolen skriver dette på deres egen Facebookside.

Rådmand for skoleforvaltningen i aalborg Kommune, Tina French, udtaler dette omkring bombetruslen på Gl. Hasseris skole:

- Jeg er rigtig ærgerlig, når den slags ting her sker. Det giver forstyrrelser i rigtig mange menneskers hverdag. Vi tager det selvfølgelig meget seriøst om der er noget eller ej.